Kraamcadeau's


Kamerjas / Badjas


Geboortekussen

Geboortekussen

€ 19,95

Geboortekussen

€ 19,95

Dit leuke geboortekussen is het kraamcadeautje waar jij naar op zoek bent. Kies welk ontwerp jij het mooiste vindt en in welke kleur je het kussen en de bedrukking wil. Heb je liever enkele gegevens minder op het kussen staan, laat dan de overige invulvakjes open. Wij zorgen ervoor dat dit niet opvalt bij het ontwerpen.

 

Het kussen wordt geleverd inclusief vulling. De kussensloop sluit d.m.v. een rits en de vulling kan dus verwijderd worden om het kussen te wassen.

 

Bij de keuze van het kussen met de voetjes (Louis in voorbeeldfoto's) zijn er 2 kleuren te kiezen, kies de kleur van de naam + cijfers in het vakje kleur bedrukking en kies de kleur van de afbeeldingen in het vakje kleur 2 (voetjes). 

 

Materiaal: 100% katoen

Afmetingen: 50 x 50 cm


Geboortestoel


Schommelpaard


Koffertjes


Rugzakjes

Deze gepersonaliseerde rugzakjes zijn heel leuk om cadeau te krijgen of om zelf te kopen. Doordat ze met naam bedrukt worden en daardoor uniek zijn, zijn ze heel gemakkelijk terug te vinden op het kinderdagverblijf of bij de onthaalmoeder. De afmetingen van deze rugzakjes zijn ideaal voor het vervoeren van het heen- en weer boekje, enkele flesjes en reserve kledij. Ook leuk als rugzakje om te gaan logeren of voor de al wat oudere kindjes om naar de turn- of dansles te gaan.

 

Omschrijving:

100% polyester 

Handvaten

Gewatteerde verstelbare schouderbanden

Gewatteerd achterpaneel

Hoofdvak met ritssluiting

Voorvak met ritssluiting

Capaciteit: 9 liter

Afmetingen: 24 x 33 x 17 cm

 

Opgelet: De getoonde kleuren kunnen enigszins afwijken van de echte kleuren.