FAQ

 

Hier vindt je alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan Contact met me op. Ik help je graag!

Wat moet ik doen als de betaling mislukt?

Erg vervelend natuurlijk dat de betaling mislukt. Dit kan gebeuren door verschillende factoren. De snelste oplossing is door de bestelling nogmaals te plaatsen. Je eerdere bestelling waarvan de betaling mislukt is verwijderen wij dan weer. Wil je liever wat hulp? Neem dan Contact met me op. Ik help je graag!

Kan ik ook achteraf betalen?

Nee, je kan niet achteraf betalen. Wanneer je niet direct kan betalen, kan je kiezen voor een SEPA overboeking. Dan heb je 7 dagen de tijd om te betalen. Hou er rekening mee dat wij je bestelling pas in behandeling nemen wanneer wij het bedrag hebben ontvangen. Dit kan dus je bestelling vertragen. 

Wanneer kan ik mijn kortingscode gebruiken?

Als je een kortingscode hebt ontvangen dan kun je die gebruiken tijdens het afrekenen. In het veld 'kortingscode' voer je de code in. De kortingscode is hoofdletter gevoelig. Er kan één kortingscode per bestelling gebruikt worden. Als de kortingscode niet werkt is het raadzaam om te controleren of de kortingscode nog geldig is. Kom je er niet uit? Neem dan Contact met me op, ik help je graag!

Ik wil graag een ander verzendadres doorgeven. Hoe kan dat?

Wil je een verschillend factuur en verzendadres? Dat kan en is handig wanneer je bijvoorbeeld iemand iets cadeau doet. Geef dit dan even door in het opmerkingen veld tijdens het bestellen. 

Door wie worden de zelfgemaakte / bedrukte producten gemaakt?

Alle zelfgemaakte en bedrukte producten die je kan kopen in de webshop maak en bedruk ik zelf in mijn atelier in Veltem-Beisem. Uiteraard zijn de werkomstandigheden zeer goed. Je bestelling wordt met veel liefde en vakmanschap gemaakt en verpakt. 

Over welke keurmerken beschikken de producten?

De gebruikte stoffen bevatten 1 of meerdere van volgende certificaten:

  • GOTS certificaat: GOTS staat voor Global Organic Textile Standard. De stof en kleding moet gemaakt zijn van biologisch katoen. Ook zijn er veel eisen aan dit keurmerk verbonden waarin afspraken zijn gemaakt over de arbeidsomstandigheden, het verwerken van de vezels en het bieden van een eerlijk loon. 
  • OEKO-TEX Keurmerk: De stof is getest op schadelijke stoffen en geeft garanties die belangrijk zijn voor je gezondheid. Stoffen en kleding met het OEKO-TEX keurmerk bevatten dus geen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je huid of gezondheid.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Ja, met uitzondering van de gepersonaliseerde en handgemaakte producten. Deze kunnen enkel geretourneerd worden in geval van productiefouten (bijvoorbeeld een bedrukking gemaakt in de verkeerde kleur). Meer info klik hier Verzenden en retourneren.